Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Jun. 2019

Poslanica ministra dr. Pikala ob zaključku šolskega leta

Z današnjim dnem se začenjajo počitnice! Skozi šolsko leto ste trdo garali in zaslužite si brezskrbno poletje, polno avantur in radosti.

Ob koncu šolskega leta je dr. Jernej Pikalo, minister za izobraževanje znanost in šport, učenkam in učencem, dijakinjam in dijakom, učiteljicam in učiteljem, staršem ter ostalim zaposlenim v vzgoji in izobraževanju, namenil poslanico:

"Drage učenke in učenci, dijakinje in dijaki, starši, učiteljice in učitelji ter ostali zaposleni v vzgoji in izobraževanju,

ob koncu šolskega leta bi se vam želel zahvaliti in vam obenem zaželeti lepe počitnice. Prav je, da se po trdem in napornem delu tudi odpočijemo. Poletje je tradicionalno tak čas, ko gremo na počitnice in vsi skupaj zaživimo malo drugače, bolj sproščeno.

Želim vam, da bi poletne počitnice dobro izkoristili in se imeli lepo. Da bi uživali in si nabrali čim več novih izkušenj ter vsega lepega, kar počitnice lahko prinesejo.

Staršem želim, da se, razbremenjeni skrbi za šolo, poveselite s svojimi otroki, si oddahnete in v družinskem krogu posvetite drug drugemu.

Učiteljicam in učiteljem bi se rad zahvalil za še eno šolsko leto, v katerem ste dobro opravili veliko dela. Jeseni nas čakajo novi izzivi in upamo, da tudi kakšne spremembe na bolje. Na ministrstvu se bomo zagotovo trudili v tej smeri. Da bi nam bilo vsem skupaj bolje in da bi bila slovenska šola še naprej tako zelo kakovostna.

Še enkrat hvala vsem. Naj bodo počitnice prijetne in naj ne bodo prekratke."

Tudi uredništvo portala mlad.si ob tej priložnosti vsem mladim čestita za uspešno zaključeno šolsko leto in želi nepozabne poletne počitnice!

Vir in foto: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25665

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino