Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Feb. 2019

Postani CEO za en mesec!

Želiš že s prvo zaposlitvijo začeti na vrhu? Iščeš poletno prakso? Postani CEO za en mesec!

Skupina Adecco mlade letos šestič vabi k vključitvi v program CEO za en mesec, ki bo izbranemu kandidatu omogočil enomesečno opravljanje dela direktorja Adecca Slovenija. Najboljši na globalni ravni bodo poleg tega imeli možnost za en mesec postati globalni izvršni direktor skupine Adecco. 

Spoznal/a boš proces načrtovanja dela, poslovno komunikacijo in veščine poslovnih pogajanj. Poleg tega boš sodeloval/a pri delu na konkretnih poslovnih primerih in spremljal/a direktorja pri njegovih dnevnih nalogah, poslovnih sestankih in dogodkih.

K prijavi vabijo ambiciozne kandidate/ke z:
• odličnim znanjem angleščine,
• podjetniškim razmišljanjem,
• timsko naravnanostjo,
• dobrimi komunikacijskimi sposobnostmi in
• visoko motivacijo za učenje.

Izbrani posameznik bo delo opravljal med junijem in julijem. Deset najboljših iz vseh sodelujočih držav bodo izbrali tudi za sodelovanje v ocenjevalnem centru, kjer bodo poiskali najprimernejšega za enomesečno delo z globalnim izvršnim direktorjem skupine Adecco.

Prijave so odprte do 16. aprilaza sodelovanje izpolni prijavo na spletni strani http://www.adecco.si/ceo-za-en-mesec/ ali https://www.ceofor1month.com/.

Udeležba v programu, ki je lani na globalni ravni pritegnil 200.000 kandidatov, po navedbah Adecca prinese pomembne mednarodne izkušnje. Izbrani posameznik bo namreč delal ob boku direktorja Adecca Slovenije in regije Adriatic Mira Smrekarja. 

"Mladim je treba dati priložnost, da izkusijo naloge, s katerimi se bodo srečevali v njihovi izbrani službi. Ta program je odlična priložnost, da zaplavajo na trg dela, spoznajo postopke rekrutacije in nato v praksi preverijo, če je to prava pot za njih," je dejal Smrekar. Izbranemu kandidatu se z enomesečno prakso po navedbah Adecca odprejo vrata v poslovni svet, sreča se z dejanskimi delovnimi izzivi direktorja mednarodnega podjetja in se uči od izkušenih. V Sloveniji se je lani prijavilo 700 kandidatov, izbran pa je bil Rok Štemberger. 

Več. 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

54485

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino