Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Feb. 2021

Postani del ekipe Game Changers!

Uživaš v igranju iger in se ti zdi, da imajo igre izobraževalni potencial? Te zanima organizacija in izvedba iger? Ali pa se mogoče želiš preizkusiti v ustvarjanju videov?

Če je odgovor na vsaj eno vprašanje DA!, se pridruži ekipi Game Changers!

V mesecih februar, marec in april 2021 bodo izvedli dve ponovitvi (testiranje in končna izvedba) dveh različnih iger:

  • Igra After the Fall se odvija v postapokaliptičnem času, ko so nas ujele posledice globalnega segrevanja. Ali bodo preživeli rešili svet pred dokončnim uničenjem?
  • Igra Out of the Box se odvija na spletu. Različne interesne skupine morajo preko uspešnega pogajanja doseči dogovor glede gradnje skupnostnega centra v lokalnem okolju. Jim bo uspelo?

Za izvedbo aktivnosti iščejo prostovoljce, ki bi soustvarili igre in jih kot poskusni zajčki tudi preizkusili! Obseg prostvoljskega dela je od 8 do 35 ur.

Več informacij najdeš tukaj. 

Vir: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68162

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino