Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Sep. 2018

Postani mladi podjetnik

Si želiš začeti s svojo podjetniško potjo in si mlajši_a od 29 let? Imaš zanimivo podjetniško idejo in potrebuješ začetni kapital in znanje?

V okviru projekta Mladi podjetnik bo 19. septembra 2018 potekal predstavitveni dogodek Postani Mladi podjetnik, kjer lahko spoznaš možnosti za pridobitev subvencije za ustanovitev svojega podjetja.

Cilj projekta Mladi podjetnik je bodočim mladim podjetnikom in podjetnicam ponuditi priložnost za pridobitev podjetniškega znanja, in preko usposabljanj ter individualnega mentorstva mladim omogočiti oblikovanje podjetniškega načrta.

Več

Projekt razpisuje Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, sofinancirata pa ga Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

30076

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino