Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 May 2019

Postani mladinski karierni voditelj na Zavodu Nefiks

Mladinski karierni voditelji na Zavodu Nefiks so prostovoljci, ki delajo po principu mladi za mlade, pri tem pa razvijejo 5 od 6 kompetenc, ki jih delodajalci iščejo pri zaposlenih, razvijajo svoje potenciale in oblikujejo svojo karierno pot.

Kako postaneš mladinski karierni voditelji Zavoda Nefiks?

Za začetek se prijavi na uvodno usposabljanje.

Po uvodnem usposabljanju se kot so-voditelj vključiš v enega od Nefiks klubov, kjer tudi skozi prakso prepoznaš in nadgradiš svoje kompetence. Prav tako se lahko tedensko udeležuješ usposabljanj iz relevantnih tematik mladinskega dela in kariernega usmerjanja, vsa predavanja pa se prenašajo v FB skupini tudi v živo.

Z delovanjem v klubskih aktivnosti pridobiš poln CV kompetenc, ki jih delodajalci iščejo, oseben stik s potencialnimi delodajalci in predstavniki poklicev, ki te zanimajo ter znanje s področja razvoja potencialov in kariernega razvoja.

Več informacij najdeš na tej povezavi, prijavnico pa tukaj.

Vir in foto: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

52885

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino