Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Aug. 2021

Postani slovenski delegat

Mladinski svet Slovenije vabi, da se kot slovenski delegati udeležite Evropske mladinske konference, ki bo v okviru slovenskega predsedovanja Svetu EU potekala med 26. in 30. septembrom na spletu.

Delegati bodo na konferenci skupaj z delegacijami vseh držav EU, ki jih sestavljajo mladi in predstavniki ministrstev, oblikovali priporočila mladih za 9. evropski cilj »Prostor in participacija za vse«, ki bodo osnova za Resolucijo Sveta EU. 

Kot delegate še zlasti vabimo mlade:

  • ki so bili v preteklosti že vključeni v evropski mehanizem mladinskega dialoga ali že sodelovali v dialogu z odločevalci;
  • ki jih zanima politična participacija mladih na lokalni, nacionalni in evropski ravni;
  • ki jih zanimajo evropski procesi odločanja in oblikovanja skupnih evropskih dokumentov v okviru predsedovanja Sveta EU;
  • ki so stari med 18 in 30 let in govorijo ter razumejo angleški jezik.
Vir: MSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46804

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino