Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Oct. 2019

Postani vodja!

Se želiš izuriti in podučiti o veščinah vodenja projektov, skupin in biti nenazadnje tudi sam(a) svoj(a) vodja? Zavod Voluntariat te vabi, da se pridružiš ekipi, ki se bo učila vodstvenih spretnosti; od reševanja konfliktov, skupinske dinamike, vodstvenih kompetenc in še bi lahko naštevali.

Treningi bodo potekali enkrat mesečno, pet mesecev zapored. V tem času boš obdelal(a) veliko področij, ki ti bodo pomagala pri vodenju. Več informacij o programu najdeš kar na prijavnem obrazcu, ki ga najdeš tukajPrijave sprejemajo do petka, 1.11.2019.

Vabljeni vsi, ki imate veselje delati z mladimi in želite voditi ali izpeljati kakšen svoj projekt!

Vir: Zavod Voluntariat
Foto: unsplash

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

58059

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino