Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Nov. 2019

Posvet strokovne javnosti in mladih o varnosti v prometu in uporabi alkohola

Zavod VOZIM v sodelovanju z Zavodom ŠTIP - Mladinskim centrom Podlaga in Občino Sežana vabi na posvet strokovne javnosti in mladih o varnosti v prometu in uporabi alkohola z naslovom "Heroji furajo v pižamah", ki bo v torek, 5. novembra 2019, ob 9. uri, v Srednji dvorani Kosovelovega doma Sežana.

Posvet o rabi alkohola in prometni varnosti med mladimi je namenjen predstavitvi projekta Heroji furajo v pižamah, prvenstveno pa predstavitvi težav in izzivov, s katerimi se soočajo mladi na področju škodljive rabe alkohola in udejstvovanja v prometu, o razlogih zanje, o ukrepih, iskanju rešitev in dobrih praks za izboljšanje stanja na področju preprečevanja odvisnosti in prometne varnosti mladih. Rezultati posveta bodo predlogi konkretnih izboljšav in rešitev, ki bodo zaživeli v naslednjih letih.

Več o dogodku tukaj.

Vir in foto: Mladinski center Podlaga

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

22024

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino