Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Nov. 2019

Potuj brezplačno z #DiscoverEU

Si star/a 18 let ali boš letos dopolnil/a 18 let? Zate imamo dobro novico: osvojiš lahko namreč vozovnico DiscoverEU in se z vrstniki odpraviš na potovanje po Evropi!

Po zelo uspešnem prvem krogu pobude DiscoverEU s pozitivnimi odzivi in navdihujočimi zgodbami mladih popotnikov je sedaj odprt tretji krog prijav. Predhodnja kroga pobude DiscoverEU sta povezala na tisoče mladih, iz česar je nastala prava skupnost mladih iz vse Evrope.

Kdo se lahko prijavi in kakšen je postopek?

  • Kandidati, ki so se rodili med 1. januarjem in 31. decembrom 2001 in biti pripravljeni potovati največ 30 dni med 1. aprilom in 31. oktobrom 2020. 
  • Zainteresirani se lahko prijavijo preko Evropskega mladinskega portala, prijave so možne do 28. novembra 2019. 
  • Ocenjevalni odbor bo ocenil prijave in izbral dobitnike in o rezultatih obvestil kandidate.

Več informacij najdeš tukaj, če želiš izvedeti več o skupnosti in dogodivščinah mladih popotnikov, se pridruži skupini DiscoverEU na Facebooku.

Vir: MOVIT

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19657

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino