Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Apr. 2019

Povej zgodbo s fotografijo

Odprt je natečaj za najboljšo fotografijo na temo zdravja in podnebnih sprememb. Danih je pet tem, katerim morajo natečajniki, ki so stari od 18 do 30 let, slediti. To so:

Natančno opredelitev pojmov, ki so opredeljeni s strani Svetovne organizacije za zdravje (World Health Organization) in zadevajo teme natečaja, dobite s klikom na temo.  

Osem najboljših udeležencev natečaja dobi 178 evrov in uvrstitev v drugi krog v katerem sledi priprava zgodbe s tovrstno tematiko v 30 – 35 fotografijah, ki bodo objavljene na spletni strani eBook. Iz osmih zgodb, sestavljenih iz fotografij, bo na koncu izbrana ena zgodba, ki bo nagrajena s štipendijo oziroma polnim financiranjem obiska konference COP25 o podnebnih spremembah v Santiagu v Chilu, ki se bo odvijala od 2. – 13. decembra 2019.

Sodeluj s klikom sem.

Rok oddaje fotografij je 13. april 2019.

Vir: uredništvo mlad.si

Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

52286

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino