Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Oct. 2021

POZIV CELJSKEGA MLADINSKEGA CENTRA ZA PODPORO MLADINSKIH PROJEKTOV

Celjski mladinski center je objavil poziv za podporo mladinskim projektom v letu 2021. Na javni poziv se lahko prijavijo mladi posamezniki (mladi stari od 15 do 29 let) ali  neformalne  skupine mladih (člani skupine morajo biti stari od 15 do 29 let). Predmet podpore so  projekti, ki se bodo izvajali v prostoru Celjskega mladinskega centra ter projekti,  ki se bodo izvajali na zunanjih javnih površinah kjerkoli v Mestni občini Celje.

Namen javnega poziva je dodatno spodbuditi aktivno participacijo mladih in podpreti izvedbo projektov, ki jih izvajajo mladi za mlade in prispevajo k aktivnemu delovanju mladih v lokalnem okolju  ter osebnem razvoju mladih. Prijava se mora nanašati na eno izmed kategorij projektov iz razpisne dokumentacije.

V kolikor imaš odlično idejo in potrebuješ pomoč pri realizaciji tvoje ideje, ne odlašaj in se prijavi na razpis.

Rok prijave je 15.10.2021.

Več informacij v javnem razpisu, ki ga najdete na povezavi.

Vir: MCC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

85902

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino