Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Aug. 2019

Poziv na trening Agents of Change 2.0

Nova generacija vodij in mladih entuziastov se lahko uri na neobičajnem in izzivov polnem treningu Agents of Change 2.0. Trening se bo odvijal v majhni madžarski vasici Hollökö med 10. in 20. oktobrom 2019.

Organizatorji bodo udeležence izbrali glede na njihov profil, prednost bodo imeli mladinski vodje, vodje taborov (kot so SCI tabori) ter tisti, ki jih takšno delo zanima. Vsekakor je trening odlična priložnost za vse, ki želite intenzivnega osebnostnega “bootcampa,” seveda pa to ne pomeni, da se ob tem ne boste zabavali. 

Več o treningu lahko prebereš tukaj, kjer najdeš podrobnejša pojasnila o naravi treninga in pričevanja udeležencev. Prijave so odprte do 7. septembra 2019, sledil bo nabor udeležencev in objava rezultatov.

Vir in foto: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44377

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino