Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Jun. 2019

Poziv vsem prostovoljcem!

Vasica v Gani Larabanga je znana po svoji mošeji, Larabanga Masjid, ki leži pri Mole narodnem parku. Tam deluje knjižnica, ki jo je vaška skupnost sooblikovala s prostovoljci iz tujine, ter se povezala s šolo in sodeluje v izobraževalnem procesu lokalne mladine in otrok.

Organizacija Ansung education and development in rural Ghana (AEDIRG), ki skrbi za knjižnico, izobraževanje otrok in druge projekte, na redni bazi išče prostovoljce, ki bi jim pomagali pri delu tako z otroki kot v njihovi pisarni.

Tukaj je več informacij o projektu, ki je še vedno aktualen!

Za študente Pedagoške fakultete ali druge je to idealna priložnost za opravljanje dela prakse (saj gre za prostovoljstvo na področju učenja in sorodnem), za kar se je potrebno dogovoriti s profesorjem/ico. Za to lahko dobiš tudi finančno podporo oz. štipendijo Javnega štipendijskega sklada RS.

Za vse podrobnosti v zvezi s projektom se obrni na Katjo: globalno@zavod-voluntariat.si.

Vir in foto: Zavod Voluntariat

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71594

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino