Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Mar. 2022

Poziv za soustvarjanje delavnic Info 2022

Si ustvarjalen_na, rad_a deliš svoje znanje in se želiš preizkusiti v soustvarjanju programa Info centra Škuc?

V info centru Škuc iščejo mlade, ki vas zanima izvajanje ustvarjalnih delavnic za mlade. Če si kreativna_en, rad_a delaš z mladimi in se želiš poizkusiti v vodenju delavnice si vabljen_a, da se jim pridružiš. V kolikor boš za izvedbo aktivnosti potreboval_a mentorja, ti bo ta na voljo, prav tako tudi prostor in materiali, predviden pa je tudi honorar.

Če te sodelovanje zanima, pošlji opis delavnice, trajanje le te, zraven pa dopiši kakšne so tvoje izkušnje in zakaj te sodelovanje zanima. Opis pošlji na info.center@skuc.org do 31. marca 2022.

▪️ŠKUC je ena najvidnejših nevladnih organizacij neprofitnega značaja kulturno umetniške produkcije v Sloveniji. Ima status društva, ki deluje v javnem interesu na področju kulture, status mladinske organizacije v javnem interesu v mladinskem sektorju.

▪️INFO CENTER ŠKUC že od leta 1998 skrbi za informiranje mladih ter mladinskih organizacij in organizacij za mlade v Ljubljani. Kot koordinator Ljubljanske mreže info točk– L’MIT zbira, ureja, objavlja in brezplačno posreduje raznolike informacije o vsebinah, storitvah in dejavnostih, ki so pomembne za mlade ter jim pomagajo pri uresničevanju njihovih interesov, doseganju želenih ciljev in osamosvajanju. Poleg tega z raznolikim izobraževalno-ustvarjalnim programom preko delavnic, dogodkov in predavanj redno izvaja brezplačne aktivnosti za mlade, jim nudi prostor za pridobivanje novih znanj in veščin ter jih spodbuja h kreativnemu preživljanju prostega časa.

Vir: ŠKUC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

22375

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino