Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 22 Dec. 2021

Praznična delavnica v Domu starejših Rakičan

Člani Društva Kreativne mladine so v sklopu projekta Erasmus+ Mladi v akciji z naslovom #JoinUs pripravili praznični obisk Doma starejših Rakičan. Skupaj s stanovalci so ustvarjali praznične voščilnice, kjer so stanovalcem obenem krepili ročne spretnostni. 

Njihovi člani in udeleženci projekta so pripravili tudi foto kotiček, kjer so stanovalci doma z mladimi delili svoje nasvete. S fotografijami želijo širiti strpnost, raznolikost in pokazati kako pomembno je, da ne pozabimo na naše babice in dedke. Ravno v teh prazničnih časih še bolj potrebujejo topel objem, lepo besedo in druženje.

Ob koncu druženja so člani Društva Kreativne Mladine stanovalce tudi obdarili z božičnimi piškoti brez glutena, ki so jih pripravili v sklopu svojih aktivnosti (Delavnica o ozaveščanju dietne prehrane brez glutena). Le te so nato tudi s pomočjo lokalnih prostovoljcev zapakirali v praznične škatlice.  

Vir: Društvo Kreativne mladine

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

84845

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino