Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Dec. 2021

PREDSTAVA PRAZNIČNI ULALUUU

Vabljeni k ogledu humorne praznične predstave za vse generacije v izvedbi Miškinega gledališča, ki bo na ogled 30. decembra od 18.00 dalje, na FB strani Mladinski kulturni center Hiša Mladih Ajdovščina.  

Volk je pravljični lik, ki je doma v skoraj vseh pravljicah sveta. Vsako leto napiše Dedku Mrazu pismo, a kaj, ko se pri njem pismonoša nikoli ne ustavi, saj se boji, da ga bo požrl. Tako pismo nikoli ne pride do dobrega moža, volk pa vsako leto ostane brez darila. Zato letos za pomoč zaprosi otroke in si zaželi prav posebno željo. Za en dan, bi rad v vseh pravljicah sveta nastopal kot prijazni volkec, ki ga imajo vsi radi. Zaželi si, da bi z babico zavijal darila in krasil jelko, pomagal Rdeči kapici delati snežaka, s sedmimi kozlički plesal rokenrol, z mamo kozo srkal čaj in se kepal z lovcem. Želja se mu za en dan uresniči, a kaj, ko zaradi tega nastane velika pravljična zmešnjava. Kako bo volk za en dan postal volkec in s tem vse pravljice obrnil na glavo, si oglejte v novi humorni predstavi na kvadrat.

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta naprej.
Povezava bo objavljena 30. decembra ob 18.00 na FB strani Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina. Ogledali si jo boste lahko do vključno 31. decembra, do 24.00 ure.

Po predstavi bo otroke nagovoril DEDEK MRAZ.

Lepo vabljeni k ogledu. 

Vir: Mladinski kulturni center Hiša Mladih Ajdovščina

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14480

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino