Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Sep. 2021

Predstavitveni video o mladinski konferenci v času predsedovanja Slovenije

Tudi organizacije slovenskega mladinskega sektorja pomembno prispevajo k polletnemu predsedovanju Slovenije Svetu EU. V ta namen so organizatorji pripravili predstavitveni video o predsedovanju Slovenije EU na področju mladine, ki na preprost način povzame pomen in ozadje predsedovanja, hkrati pa osvetljuje dogajanje na prihajajoči Evropski mladinski konferenci, ki bo potekala od 27. do 30. septembra 2021 v Mariboru na daljavo.  Konferenca predstavlja zaključni dogodek 8. cikla mladinskega dialoga na temo “Prostor in participacija za vse”, ki naslavlja 9. evropski mladinski cilj.

Osrednja tema predsedovanja Slovenije Svetu EU na področju mladine, ki jo vodi Urad RS za mladino, je državljanski prostori za mlade.

Vir: Urad RS za mladino

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

20775

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino