Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Nov. 2018

Prekarigra

Prekarigro, sodelovalno igro, ki vabi k preigravanju, je razvila skupina mladih iz Pekarne Magdalenske mreže Maribor v okviru projekta "Ob negotovi uri". Gre za namizno igro, s katero želijo med mladimi in ostalimi zainteresiranimi spodbuditi premislek o prekarnosti

V igri se igralci preizkusijo v vlogi delavcev, ki se trudijo v sodelovalnem duhu vzpostaviti boljše delovne in življenje pogoje v svoji regiji. Igra vsebuje igralno ploščo in kartice, ki predstavljajo delavke_ce v različnih delovnih razmerjih, nenapovedane družbene krize, javno zdravstvo, izbraževanje in infrastrukturo. Cilj igre je, da vse_i igralke_ci s sodelovanjem dosežejo čim višji seštevek dobrobiti, kar pa otežujejo naključne krize in dogodki. 

Preizkusi se v Prekarigri - najdeš jo v prostorih INFOPEKE in na spletu.

Vir: Pekarna Magdalenske mreže Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

86385

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino