Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Oct. 2021

Prekarnost – kaj je to? Izobraževanje za učiteljice in učenke

Gibanje za dostojno delo in socialno družbo vabi k sodelovanju pri izvedbi brezplačnih delavniških predavanj za učiteljice ali učenke in dijakinje s področja prekarnosti, prekarnega dela in prekarizacije življenja.

Delavnica Prekarnost – kaj je to? je primerna tako za skupino/aktiv učiteljic različnih humanističnih in drugih predmetov, kot tudi za vse mlade, osnovnošolke tretje triade, srednješolce zadnjih letnikov ali študentke oz. splošno javnost.

Po dogovoru z vami delavnico lahko BREZPLAČNO izvedejo kadarkoli do konca oktobra letos.

Na njej udeleženkam približajo tematiko prekarnosti s kratko delavniško aktivnostjo, v trajanju do 90 min (2 šolski uri), v živo ali prek spleta.

Prijazno vabljeni, da jih v zvezi z izvedbo informativnih delavnic kontaktirate na dasa.lozar@socialna-druzba.si.

Vir: Gibanje za dostojno delo in socialno družbo

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78909

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino