Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Sep. 2021

Prelistaj priročnik Kaj pa, če bi mi ...?

V jedru pobudništva je želja po spremembi. V naši naravi je, da delamo svet boljši. Zato gradimo ceste in hiše, nabiramo zelišča, sadimo solato, poučujemo druge, vodimo spletne kampanje. Zato pogosto naredimo korak ali dva več, kot bi bilo potrebno.

V tem priročniku boš izvedel_a, kako danes, v tem kompleksnem in (pre)povezanem svetu, polnem lažnih novic in plačanih kampanj, spodbujati pobudništvo mladih.

Svoj pogled in izkušnje so podelili trenerji in sodelavci Socialne akademije, ki so soustvarjali projekt Inkubator 4.0, Neža Repanšek, Alenka Oblak, Sašo Kronegger, Eva Gajšek, Maja Drobne, Urška Česnik, Matej Cepin in Sabina Belc.

Priročnik najdeš tukaj. Uživaj v branju in raziskovanju!

Vir: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

17182

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino