Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Jun. 2019

Preveri svoje foto znanje

Fotografija lahko dogodek, objekt ali skupino ljudi opiše bolje, kot tisoč besed. Hkrati pa lahko nepremišljena kompozicija marsikoga odvrne od objekta na fotografiji. Popotniško združenje Slovenije je pred začetkom poletnih počitnic razpisalo nagradni natečaj za najboljšo fotografijo Julijskih Alp. Mladim se trudijo približati veščine fotografiranja, saj skoraj vsi sodobni mobilni telefoni omogočajo kvalitetno fotografijo, v kolikor ga znamo pravilno uporabljati. V spletnem časopisu www.globetrotter.si večkrat ponujajo nasvete glede fotografije, tokrat pa preverjajo znanje sodelujočih.

Natečaj se zaključi 28. junija, ko bodo fotografije v ocenjevanje prepustili najprej obiskovalcem spletne strani, nato pa še strokovnjakom.

Več

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

69055

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino