Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Aug. 2019

Preživelih 50, mladinski tabor v divjini

V začetku julija se je skupina več kot 40 mladih iz Škofje Loke in njene okolice skupaj z mentorji in taborniki rodu Svobodni Kamnitnik že tretje leto zapored podalo na mladinski tabor v prostranstva divjine Kočevske Reke. Pod okriljem FAMILIJE, izobraževalnega in terapevtskega centra, so preživeli 5 ustvarjalnih, zabavnih, poučnih, avanturističnih predvsem pa nepozabnih dni.

Vsak od »preživelih« je domov prinesel nekaj blata, gozda, oglja in peska, a hkrati tudi nova poznanstva, neprecenljive izkušnje ter obilico spominov na ta brezskrben začetek poletja. Uspešno so se soočili s številnimi nevarnostmi, ki jih je prinesel tabor preživetja. Udeležili so se najrazličnejših delavnic, preživeli marsikateri vremenski pojav, uživali v širokem naboru glasbenih vibracij in se srečevali z gozdnimi prebivalci različnih velikosti. Več fotografij je na voljo na povezavi.

Vir in foto: Mladinski dnevni center BLOK

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

93288

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino