Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 May 2019

Pridi na Motivacijski dan UNESCO mladinske platforme

Motivacijski dan je eden izmed uspešnejših dogodkov UNESCO mladinske platforme (UMP), ki poteka v različnih slovenskih krajih. Je edinstven slovenski projekt, ki stremi k neposredni, vzgojni in zabavni povezanosti mladih z mednarodno organizacijo UNESCO. Večplastnost delovanja UMP omogoča mladim razvoj svojih talentov in učenje vrednot medgeneracijske in medkulturne složnosti in sodelovanja, pomena izobraževanja ter spoštovanja svetovne zapuščine.

Namen motivacijskega dneva je povezati mlade med seboj in spodbuditi, da razkrijejo svoje talente in interese.

Na motivacijskem dnevu, ki bo 8. junija v Ljubljani, boste spoznali delovanje Združenih narodov (ZN) in delovanje UNESCO. Motivacijski dan je priložnost za vse, ki ljubijo izzive in želijo pripraviti svoj projekt, zanimiv predvsem za mlade. Projekt UMP je vzpostavila Slovenska nacionalna komisija za UNESCO, izvaja pa ga Društvo za Združene narode za Slovenijo. 

Na motivacijski dan so vabljeni mladi, stari med 15 in 29 let, ki se želijo naučiti nečesa novega, imajo določeno idejo ter dovolj motivacije za pripravo projekta. Prijavnico z natančnejšimi navodili za opis projekta najdete v prilogi 1, program dogodka pa v prilogi 2. Prijavite se do 1. junija 2019 na elektronski naslov koordinator@unesco-mladi.si kamor se lahko obrnete tudi po več informacij. Število mest je omejeno, izbrali bodo le 10 kandidatov.

Ob prijavi na kratko opišite svoj projektni predlog, ki naj se vsebinsko navezuje na cilje trajnostnega razvoja, vendar brez skrbi, če na tem področju nimate dovolj znanja. Na motivacijskem dnevu bodo veliko pozornosti namenili pripravi projektov, vas vodili skozi proces priprave in vam svetovali.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

95492

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino