Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Mar. 2019

Pridobivanje kompetenc v okviru Evropske solidarnostne enote

Prostovoljka Saša Sladič je ena prvih Slovenk, ki pridobiva dodatne kompetence, znanja in izkušnje v okviru programa Evropske solidarnostne enote (ESE), ki za razliko od prejšnjega programa Evropske prostovoljne službe (EVS) dopušča prostovoljenje v lastni državi. 

Njeno delo je predvsem promocija pomena prostovoljstva in v okviru tega, pri Popotniškem združenju Slovenije pripravlja intervjuje s prostovoljci, predvsem z namenom vključevanja novih mladih prostovoljcev, ki bodo s pomočjo Popotniškega združenja Slovenije pridobili mnoge kompetence, izkušnje in znanja, spoznali Slovenijo, svet in predvsem samega sebe. 

Prvi takšen intervju z naslovom "Anjino odkrivanje Amerike in Evrope" lahko preberete v spletnem časopisu Svetovni popotnik.

Vabljeni k branju!

Vir: Popotniško združenje Slovenije
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

98222

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino