Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 May 2020

Pridružite se francosko govoreči skupnosti in delite svoje misli in ideje

Če ste videli sporočilo na sliki in ga razumete pomeni, da verjetno tudi govorite francoski jezik. Mednarodna organizacija La Francophonie v počastitev 50-letnice vabi mlade od 15 do 35 let, da skupaj oblikujete prihodnost francosko govoreče družbe! Pridružite se posvetu "Tvoj glas šteje" mladih z vsega sveta, ki podajajo svoje mnenje o kulturi, demokraciji ali okolju.

Kjerkoli že ste, vas svet potrebuje za ustvarjanje bolj inovativnih in drznih družb. Izrazite svoja pričakovanja skozi razpravo na spletu, pridite in sodelujte na delavnicah. Rezultati tega posvetovanja bodo predstavljeni 88 voditeljem držav in vladnim predstavnikom organizacije La Francophonie. 

Kako lahko sodelujete?

  • Rešite vprašalnik, kjer lahko izrazite svoja pričakovanja in skrbi,
  • v delavnicah lahko razpravljate z drugimi mladimi - delite svoje ideje in predlagajte drugim mladim projekte za spopadanje z izzivi naše družbe, kot so kako spodbuditi skupno prihodnost, varovati okolje, zagotavljati dostop do izobraževanja in digitalne tehnologije, ustvarjati delovna mesta, podpirati mir in enakost?
  • ustvarite novo delavnico,
  • predstavite svojo vizijo prihodnosti frankofonskega sveta - delite sliko ali zgodbo po vaši izbiri.

Pridružite se francosko govoreči skupnosti in delite svoje misli in ideje. Vstop je možen tukaj.

Vir in foto: La Francophonie

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16521

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino