Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Apr. 2019

Javni razpis za spodbujanje aktivnega državljanstva mladih - vabilo na predstavitev

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v letošnjem letu načrtuje objavo Javnega razpisa za spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposlenost za leta 2019 do 2021.

Osrednji namen javnega razpisa bo zagotoviti večjo zaposlenost in zaposljivost ciljne skupine mladih preko usposabljanj. Potencialni prijavitelji so organizacije v javnem interesu v mladinskem sektorju, ciljna skupina javnega razpisa pa mladi, stari od 15 do vključno 29 let, ki niso zaposleni. 

V ta namen Urad RS za mladino organizira javni posvet s potencialnimi prijavitelji, kjer bo predstavljena idejna zasnova javnega razpisa oziroma izhodišča za njegovo pripravo.  

Dogodek bo potekal v torek, 23. aprila 2019, s pričetkom ob 10. uri v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, Ljubljana. 

Vljudno prosijo, da svojo udeležbo potrdite preko te povezave najkasneje do petka, 19. 4. 2019, prijava pa ni obvezna.

Vabljeni!

Vir: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - URSM
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25923

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino