Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Mar. 2019

Prihaja Kulturni bazar

Strokovni delavci v vzgoji in izobraževanju, kulturi in strokovni delavci drugih področij, ki pri svojem delu vključujete kulturno-vzgojne vsebine (zdravje, okolje in prostor, narava in gozd, šport in gibanje) ter študenti, vabljeni, da se udeležite enajstega strokovnega usposabljanja Kulturni bazar 2019.

Letošnji enajsti Kulturni bazar 2019 bo potekal 4. aprila 2019 med 9. in 20. uro v Cankarjevem domu.

Osrednji temi enajstega Kulturnega bazarja sta Ustvarjalnost mladih, s poudarkom na projektih »Mladi za mlade« in Sodobna umetnost.

Udeleženci bodo kulturno-umetnostno vzgojo spoznavali skozi teoretska in praktična spoznanja številnih strokovnjakov, kakovostne kulturnovzgojne projekte na vseh področjih kulture in predstavitve primerov dobrih praks sodelovanja med vzgojno-izobraževalnimi zavodi in kulturnimi ustanovami. Z medresorskimi partnerji pripravljamo tematske sklope Gozd skozi umetnost in kulturo, Zdravje, šport, gibanje, umetnost in tehnologije ter Arhitektura in prostor.

Udeležba na strokovnem usposabljanju je brezplačna, nujna pa je e-prijava, ki je mogoča do 20. marca 2019.

Program strokovnega usposabljanja je na voljo tukaj.

Vse informacije o letošnjem kulturnem bazarju najdete na njihovi spletni strani.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Nada Žgank, arhiv Kulturni bazar

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

59239

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino