Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Apr. 2019

Prihaja Škisova tržnica!

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) tudi letos pripravlja Škisovo tržnico, največjo kulturno-zabavno prireditev za mlade, ki s promocijo slovenske kulture in kulinarike ter s pestrim popoldanskim in večernim programom skrbi za zabavo obiskovalcev. Letos bodo študentski klubi svoje stojnice postavili 9. maja na travnati zelenici Kardeljeve ploščadi za Bežigradom.

58 študentskih klubov bo na tržnici predstavilo svoje delovanje ter posebnosti in značilnosti kraja, iz katerega prihajajo. Letošnja novost je obratni "bungee jumping", športni navdušenci se bodo lahko preizkusili v nogometu na milnici, študentski klubi se bodo med seboj pomerili v regijskem tekmovanju, na sedmem otočku Škisove tržnice – Mednarodnem otoku - pa bodo kulinarične dobrote in zanimivosti iz tujine predstavili študenti iz zamejstva.

Večerni program je v nastajanju, zasledite pa ga na tej povezavi.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Škisova tržnica

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

80825

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino