Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Apr. 2019

Zakaj gredo mladi letos na EU volitve?

V okviru kampanje Tokrat grem volit, ki je namenjena ozaveščanju in spodbudi k udeležbi na evropskih volitvah 26. maja, je bilo nagovorjenih kar nekaj znanih Slovencev. Povedali so, zakaj gredo volit in zakaj je dobro, da se volitev udeležimo vsi.

Če te zanima kako Evropska unija vpliva na naše vsakodnevno življenje, si lahko ogledaš konkretne primere na spletni strani Kaj Evropa počne zame?

Teniška igralka Kaja Juvan pravi, da gre volit za boljše pogoje v športu. Tin Vodopivec, stand-up komik, pa si želi, da bi imeli v Evropskem parlamentu ljudi, ki bodo samozavestni, odločni, proaktivni in se bodo zavzemali za enakopravnost ljudi, ne glede na raso, spol ali veroizpoved.

Če vas zanima, kaj so povedali ostali, klikni sem, kjer najdeš vse izpovedi.

Vir in foto: Uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60495

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino