Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 May 2019

Prijava na Forum za evropske državljanske pobude 2019

Mladi med 18 in 30 let, ki vodite projekt namenjen krepitvi pojma državljanstva in skupnostnih praks v svojem mestu, ste vabljeni, da ga predstavite v Nantesu (Francija) z več kot 60 drugimi udeleženci in 30 inovativnimi projekti iz cele Evrope.

Forum bo potekal od 23. – 26. 10. 2019.

Boj proti diskriminaciji, krepitev odnosov med državljani, solidarnost, varovanje okolja, umetniško sodelovanje – vsaka pobuda je edinstvena, vsi si prizadevajo za skupni cilj: okrepiti pojem skupnostnega življenja.

Da bi se mladi lahko srečali, se učili in preizkušali nove oblike projektov z evropsko razsežnostjo, Forum Nantes Creative Generations vsako leto združi udeležence iz Nantesa in Evrope, da predstavijo konkretno pobudo.

Prijavnico najdete tukaj, prijave potekajo do 3.6.2019.

Več informacij dobite tu.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11174

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino