Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 May 2021

Prijave za PREMIŠLJENO pot V PRIHODNOST

Razmišljaš kdaj o okoljski ali prehrambeni problematiki, pa svoje misli o tem le redko deliš s svojimi prijateljicami_ji? Imaš ideje, ki jih nisi imel_a priložnosti preizkusiti ali udejanjiti? Si star_a med 15 in 35 let? Potem se pridruži Zavodu Bob in skupaj lahko stopite PREMIŠLJENO V PRIHODNOST!

Kako bodo to naredili?

Tako, da boš s skupino svojih sovrstnic_kov na tedenskih srečanjih raziskoval_a tematiko, ki si jo boste kot skupina izbrali na podlagi svojih želja in notranjih virov. Srečanja bodo razdeljena na teoretični del ob torkih ter terensko delo ob sredah. Aktivnosti bodo potekale že v maju in juniju.

Skupinsko pot boste zaključili poleti (upajo, da v živo) in sicer na FESTIVALU 4 PRIHODNOSTI, kjer boste spoznali raziskane tematike vseh izvedb, predlagali družbene rešitve in snovali priložnosti za nadaljnjo skupno raziskovanje.

Za udeležbo na aktivnostih se je potrebno predhodno prijaviti na tej povezavi. Število mest je omejeno!

Po potrditvi udeležbe te bo kontaktiral_a mentor_ica za individualno spremljanje, da se bosta dogovorili_a za uvodni intervju. Več informacij o tem kontaktiraj Zavod Bob ali LivadaLAB:

FB: @Zavod Bob ali @LivadaLAB

E-mail:info@zavod-bob.si ali livada.bob@gmail.com

Telefon:064 249 627, vsak dan med 11. 00 in 21. 00.

Vir: Zavod Bob

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89624

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino