Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Feb. 2020

Prijavi se na EYE 2020 - Prihodnost je sedaj

Mladinski svet Slovenije (MSS) vas vabi, da se udeležite Evropskega mladinskega dogodka (EYE2020) s skupino MSS, ki letos poteka pod sloganom Prihodnost je sedaj. Evropski mladinski dogodek bo potekal 29. in 30. maja 2020 v Strasbourgu. Evropski mladinski dogodek, ki bo letos potekal četrtič, predstavlja edinstveno priložnost za sodelovanje mladih ter odločevalcev in sooblikovanje prihodnosti Evrope. MSS bo tudi letos s podporo Zavoda MOVIT, nacionalne agencije evropskih programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropske solidarnostne enote, omogočil skupini mladih udeležbo na Evropskem mladinskem dogodku 2020. 

Vsake dve leti se na Evropskem mladinskem dogodku zbere tisoče mladih Evropejcev, ki med seboj izmenjujejo dobre prakse ter razpravljajo o prihodnosti Evrope. Letos bodo na voljo interaktivne in umetniške aktivnosti, namenjene mreženju in oblikovanju predlogov, ki bodo v pomoč odločevalcem pri oblikovanju politik. V okviru dogodka bo MSS izvedel aktivnost na temo stanovanjske problematike z naslovom: "Welcome home! Making affordable housing a reality for young people." Po dogodku bodo najboljši predlogi in ideje strnjeni v poročilo in predstavljeni vsem poslancem in poslankam v Evropskem parlamentu.

Kako se lahko prijavite?

Če se želite udeležiti Evropskega mladinskega dogodka s skupino MSS izpolnite elektronsko prijavnico do vključno ponedeljka, 17. februarja 2020. Izmed prispelih prijav bo komisija izbrala petdeset udeležencev/-k, ki se bodo udeležili/-e Evropskega mladinskega dogodka s skupino MSS. 

Rok za prijave je podaljšan do 26. februarja oziroma do zapolnitve vseh prostih mest!

Več informacij o pozivu za udeležbo na Evropskem mladinskem dogodku 2020 s skupino MSS najdete na spletni strani MSS. Za več informacij in morebitna pojasnila lahko pišete na e-naslov dominik.derencin@mss.si ali pokličete na tel. št.: 01 425 60 55.

Vir: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88050

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino