Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Mar. 2019

Prijavi se na mladinsko izmenjavo na Siciliji!

Celjski mladinski center išče 5 udeležencev (4 udeleženci od 18 do 25 let in 1 mladinski vodja starosti 18+) za mladinsko izmenjavo »Food not thought«. 

Izmenjava se bo od 28. junija do 5. julija 2019 odvijala na Siciliji, njen namen pa je spoznati življenjski cikel hrane, od pridelave hrane in njene uporabe, do odpadkov hrane. Bivali boste v skupnosti, kjer boste sodelovali pri dnevnih nalogah in delitvi odgovornosti. Vse dejavnosti, ki so namenjene ozaveščanju mladih, se bodo odvijale na temo priprave hrane.

Prijavo je potrebno poslati najkasneje do 5. 4. 2019, na spela.zalokar@mc-celje.si (dopišite ime, priimek in datum rojstva ter priložite kratko motivacijsko pismo do 200 besed, zakaj si ravno ti primeren_a kandidat_ka za mladinsko izmenjavo).

Projekt se bo odvijal v sklopu programa Erasmus+.

Več o projektu si lahko preberete na spletni strani Mladinskega centra Celje.

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41608

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino