Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Jul. 2019

Priložnost magistrskega študija v tujini

Pixel je mednarodna ustanova za izobraževanje in usposabljanje, ki ima skoraj 20 let izkušenj na področju mednarodnega sodelovanja in vodenja evropskih projektov. Ponujajo priložnost mednarodnega magisterija za načrtovanje in upravljanje evropskih projektov.

Cilj mednarodnega magistrskega študija je zagotoviti znanje za uspešno delo na področju evropskega sodelovanja z uporabo sredstev EU na področju izobraževanja, usposabljanja, kulture in raziskav.

Program je namenjen študentom, ki so pridobili univerzitetno izobrazbo iz katere koli smeri. Predpogoja sta dobro znanje angleškega jezika in osnovno digitalno znanje. Magisterij bo potekal v Firencah (Italija), skupno pa traja 5 mesecev (800 ur); 2 meseca polni delovni čas v Firencah, 3 mesece mednarodno pripravništvo. Študij je organiziran v dveh glavnih modulih, in sicer »Načrtovanje evropskega projekta« in »Vodenje evropskih projektov«.

Študij ponuja priložnost za opravljanje trimesečne prakse v tujini (v eni od držav Evropske unije), v organizaciji z dolgoletnimi izkušnjami pri načrtovanju in upravljanju evropskih projektov. Mednarodne prakse so zagotovljene vsem udeležencem.

Začetek izobraževanja: oktober 2019

Prijave tukaj.

Vir in foto: portal Europlan

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

53241

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino