Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Mar. 2019

Priporočila za sodelovanje med šolami in mladinskim sektorjem

Mreža KROJ – mladinska mreža za karierni razvoj, ki jo sestavlja osem mladinskih organizacij, je na posvetu organizacij mladinskega sektorja s šolniki – Mlade kariere, organiziranega v okviru Kariernega tedna 2019, oblikovala priporočila za sodelovanje med šolami in mladinskim sektorjem.

Namen posveta, ki je potekal 4. februarja 2019 v Ljubljani, je bil vzpostaviti trajne povezave med ključnimi deležniki na področju kariernega razvoja mladih in pripraviti konkretna priporočila za šole in mladinske organizacije za konstruktivno sodelovanje v dobro mladih.

Priporočila vsebujejo konkretne smernice za vzpostavljanje stika s šolami, dotikajo pa se tudi podpornih elementov s strani deležnikov na državni ravni, ki bi bili potrebni za zagotavljanje uspešnega sodelovanja med šolami in mladinskim sektorjem.

Celoten dokument s prirporočili si lahko preberete tukaj.

Več o Kariernem tednu lahko izveste tukaj.

Vir: Mladinska mreža MaMa
Foto: Mreža KROJ

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

12545

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino