Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Mar. 2020

Priročnik Preventiva kot ključ do zdrave mladine

V Centru za mlade Domžale so v okviru Erasmus+ projekta "Preventiva kot ključ do zdrave mladine" oblikovali priročnik, kjer so zbrane delavnice za delo z mladimi in otroki s področja preventive.

V okviru omenjenega projekta je sodelovalo 15 udeležencev iz 6 držav: Slovenije, Španije, Poljske, Estonije, Italije ter Bosne in Hercegovine. Cilj projekta je bil opolnomočiti mladinske delavce novimi znanji, izkušnjami in metodami za pripravo, izvajanje in vrednotenje preventivnih aktivnosti. Partnerji so predstavili tudi primere dobrih praks v obliki delavnic ki so jih udeleženci preizkusili na treningu. Vsi partnerji so imeli izkušnje z izvajanjem preventivnih dejavnosti, med treningom pa so predstavili primere dobrih praks iz svojega lokalnega okolja, ki so zbrane v priročniku.

Priročnik je na voljo v tiskani obliki, v digitalni pa tukaj. Več o projektu "Preventiva kot ključ do zdrave mladine" je opisano v priročniku.

Vir in foto: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21703

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino