Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Nov. 2018

Program za mlade podjetnike in inovatorje

Ameriško Ministrstvo za zunanje zadeve je odprlo prijave za štipendijski program Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI), ki bo potekal od 1. aprila 2019 do 31. oktobra 2019. YTILI skuša s svojimi programi mlade evropske podjetnike in inovatorje opremiti z orodji, mrežami in viri, ki jih potrebujejo za rast podjetij in v celoti prispevajo k gospodarskemu razvoju in ustvarjanju delovnih mest, varnosti in dobremu upravljanju v regiji.

V letu 2019 bo YTILI  sodeloval z mladimi evropskimi podjetniki v vrsti strokovnih razvojnih in vodstvenih dejavnosti, namenjenih podpori, rasti in razvoju poslovnih in socialnih podjetij. Štipendijski program mladim ponuja mentorsko podporo usposobljenih strokovnjakov iz ZDA in Evrope preko različnih aktivnosti; od enotedenskega usposabljanja in konference v ZDA, do spletnih seminarjev in usposabljanj.

Podroben pregled programa in pogojev udeležbe je na voljo na spletni strani YTILI.

Mladi podjetniki in inovatorji, prijavite se lahko do 4. januarja 2019.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

27316

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino