Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Nov. 2020

Programiranje za začetnike

Klub študentov Dravinjske doline (KŠDD) izvaja brezplačne računalniške delavnice »Uvod v programiranje«. Vodi jih vodi Rok Mokotar, študent računalništva in informatike ter aktivni član KŠDD.

 Udeleženci in udeleženke preko spletnih srečanj s pomočjo predavanj in praktičnih vaj spoznavajo programski jezik Java. Delavnice so primerne za začetnike, ki se s programiranjem šele spoznavajo.

Za pripravo delavnice so se odločili zaradi vedno večje uporabe programiranja v sodobnem svetu in na delovnih mestih. Nad odzivom pa so navdušeni, saj se tedensko delavnic udeleži do 50 udeležencev in udeleženk.

Vir: Klub študentov Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

10895

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino