Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Aug. 2021

PROJEKT COHERENT: Sodeluj v kompetenčnem vprašalniku za mlade!

Mladinski kulturni center Maribor vabi mlade med 13. in 30. letom, da izpolnijo vprašalnik in tako prispevajo k izvedbi evropskega projekta COHERENT, namenjenega izboljševanja udejstvovanja mladih v družbi.

Vprašalnik je pripravljen z namenom mapiranja kompetenc mladih s področja družbene participacije in zbiranja informacij o prepričanjih in izkušnjah mladih. Tvoj odziv bo pripomogel k nadaljnji pripravi aktivnosti projekta COHERENT, s katerimi želimo zvišati stopnjo udejstvovanja mladih v družbi, pripomoči k čezmejnemu povezovanju ter sodelovanju mladih v projektih.

Če imaš med 13 in 30 let lahko v nekaj minutah podaš odgovore na spodnja vprašanja in tako pomagaš začrtati smernice, na katerih se bo projekt izvajal na območju Slovenije.

Sodelovanje je prostovoljno in anonimno, vzelo pa ti bo največ 10 minut. Zbrani podatki bodo varovani in uporabljeni izključno za statistične ter promocijske namene, dovoljuje se le določitev geografskih značilnosti.

Vprašalnik najdete tukaj.  

Ekipa MKC Maribor se ti zahvaljuje za tvoj doprinos!

Vir: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41424

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino