Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Jan. 2021

Projekt E+ FINLIT vabi k izpolnitvi vprašalnika o finančni pismenosti

Erasmus+ projekt Finančna pismenost za hitrejšo finančno neodvisnost preverja stanje finančne pismenosti med mladimi z namenom identificiranja obstoječih vrzeli in oblikovanju novih izobraževalnih materialov na podlagi analiziranih odgovorov tega vprašalnika in nacionalnega "state-of-the-art" poročila.

Finančna pismenost je sposobnost razumevanja in učinkovite rabe različnih finančnih spretnosti, med drugim upravljanje osebnih financ, proračuna in prihrankov ter investicij. Ker želijo na MKC Maribor v sklopu projekta E+ FINLIT pripraviti celovite rešitve k izboljšanju finančne pismenosti med mladimi, te vabijo k izpolnitvi priloženega vprašalnika, na osnovi katerega bodo zasnovali aktivnosti, ki se bodo izvedle v letu 2021.

Vprašalnik sestoji iz 4 splošnih in 28 tematskih vprašanj in je anonimen. Namenjen je mladim od 18 do 24 let. Za izpolnjevanje bo potrebnih do 5 minut, najdeš pa ga tukaj 

Več o projektu najdeš na tej povezavi.

MKC Maribor in MIITR Maribor se zahvaljujeta za tvoj čas in doprinos!

Vir: Mladinski kulturni center Maribor 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88110

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino