Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Jul. 2020

Projekt Most za večjo zaposljivost in zaposlenost mladih

Nove priložnosti za mlade v Šentjurju in Trbovljah! 

Mladinski center Šentjur in Zavod za mladino in šport Trbovlje sta združila moči in oblikovala nov projekt, ki ponuja nove priložnosti za mlade. S projektom Most si bodo prizadevali povečati zaposljivost in zaposlenost mladih z manjšanjem vrzeli med mladimi brezposelnimi in delodajalci preko metod mladinskega dela.

Razvili so model usposabljanj, ki rešuje izzive mladih ob vstopu na trg dela, preprečuje dolgotrajno brezposelnost in socialno izključenost, s spodbujanjem aktivne participacije v lokalnem okolju pa s projektom prispevajo k pridobivanju splošnih, specifičnih kompetenc za večjo zaposljivost in k razvoju skupnosti, ki učinkuje na mlade, na področje mladinskega dela in širše.

Sledite njihovim spletnim stranem, saj se s septembrom odpira nov krog usposabljanj za mlade. Več informacij o projektu in usposabljanjih najdeš tukaj.

Vir in foto: Razvojna agencija Kozjansko, Mladinski center Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

27762

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino