Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 May 2019

Prostovoljec, pridruži se L'MITU!

Ljubljanska mreža info točk L’MIT išče prostovoljce za sodelovanje v letu 2019. Iščejo mlade, ki jih zanima mladinsko delo, mladinsko informiranje ter terensko delo.

Prostovoljci bodo sodelovali pri:

  • zbiranju, obdelavi in objavi informacij za mlade in mladinske organizacije na spletni strani L’MIT,
  • pripravi tedenskega e-namiga za mlade in mladinske organizacije,
  • promociji mreže na terenu,
  • promociji na družabnih omrežjih,
  • snemanju podcastov,
  • organizaciji različnih lokalnih, regionalnih in evropskih mladinskih projektov.

Pri določitvi vsebine in obsega prostovoljskih aktivnosti za posameznega kandidata bodo upoštevali tudi njegove interese. Mladi, ki se jim bodo pridružili, bodo imeli tudi možnost izobraževanja na področju mladinskega dela. Prav tako je za delo predvideno plačilo.

Delo bo večinoma potekalo v prostorih Info centra ŠKUC na Starem trgu 21 in na terenu. Iščejo kandidate, ki so se njihovi ekipi pripravljeni pridružiti za najmanj 3 mesece.

Več informacij o mreži L’MIT najdete tukaj.

Za prijavo pošljite kratek življenjepis in motivacijsko pismo (na kratko, zakaj si želite postati del njihove ekipe) na info.skuc@lmit.org. Prav tako se na isti naslov obrnite za več informacij.

Vir in foto: l'mit

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15592

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino