Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Sep. 2018

Prvo šolsko leto v Evropski šoli Ljubljana

Z začetkom novega šolskega leta so učenci in učenke prvič prestopili prag Evropske šole Ljubljana, edine šole, ki v Sloveniji izvaja mednarodni program Evropskih šol.

Evropska šola je namenjena vsem mladim, ki si želijo izobraževanja v pisanem večkulturnem in večjezičnem okolju. Največjo prednost mednarodnega programa predstavlja mednarodna priznanost izobraževanja, ki mladim omogoča nemoten prehod v različne nacionalne sisteme in druge Evropske šole po vsej Evropski uniji.

Vsi mladi in starši, ki vas zanima izobraževanje na Evropski šoli, vabljeni, da jo obiščete na Aškerčevi cesti 1 v Ljubljani. 

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90724

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino