Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Mar. 2019

Publikacija »Prihodnost dela in mladi«

Evropski mladinski forum je objavil publikacijo na temo prihodnosti Evrope ter socialne in ekonomske vključenosti z naslovom »Prihodnost dela in mladi«.

Področje dela se spreminja tudi za mlado in prihajajočo genedacijo, glede na štiri poglavitne trende sedanjega časa: globalizacija, podnebne spremembe, demografske spremembe in tehnološki napredek. Vsak od njih prinaša edinstvene izzive za mlade in prihodnost dela ter nekatere priložnosti. Z možnostjo prilagoditve glede na nove trende, se oblikujejo nove vrste dela. O tem katere so nove oblike dela, ki so ali bodo potrebne, vrsto dela, ki je ali bo na voljo, kdo ga izvaja ter na kakšen način ter o vlogi in vrednosti dela v družbi in življenju ljudi razmišljajo avtorji publikacije.

Dostopna je na tej povezavi.

Več tukaj. 

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Evropski mladinski forum

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40286

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino