Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Jan. 2019

Rastišče sreče v Bistrici ob Sotli

V mladinskem društvu Bistrica ob Sotli se v letu 2019 nadaljuje druženje v dnevnem preventivnem prostoru v okviru projekta  Rast(išče) sreče(RIS), ki poteka s partnerji: Mladinski center Krško, DI Zaupanje in KTRC Radeče.

Osnovni aktivnosti projekta sta preventivna središča ter ulično mladinsko delo. V dnevnem prostoru se vsak teden ob sredah in petkih od 13:00 do 16:00 pod vodstvom strokovnega delavca in prostovoljcev izvaja učna pomoč in pomoč pri domači nalogi, potekajo zanimive ustvarjalne delavnice, pogovori, igrajo se bobni in družabne igre.

Vabljeni! 

Več fotografij in informacij tukaj.

Vir in foto: MD Bistrica ob Sotli

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

76295

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino