Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Jan. 2019

Razpis Bridge 47 - še nekaj dni za prijavo!

Razpis za sofinanciranje pilotnih projektov je del večjega projekta Bridge 47 – Building Global Citizenship, ki ga financira Evropska unija, izvajajo pa ga nevladne organizacije pod koordinatorstvom finske NVO platforme FINGO.

Projekt mobilizira in povezuje svetovno civilno družbo s prispevkom k preobrazbi v smeri globalne pravičnosti in izkoreninjenja absolutne revščine s pomočjo globalnega učenja in globalnega državljanstva (GCE).

Na razpis se lahko prijavijo aktivne neprofitne nevladne organizacije s sedežem v eni od naslednjih držav: Bolgarija, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Irska, Latvija, Nemčija, Slovaška, Slovenija, Škotska.

Torej, v primeru, da delate na področju globalnega učenja ali na promociji globalnega državljanstva in pri slednjem uporabljate inovativne metode ali če ocenjujete, da lahko izobraževanje svet okoli vas spremeni na bolje, vas vabijo, da se prijavite na razpis projekta Bridge 47, ki je namenjen financiranju inovativnih izobraževalnih projektov. Rok za prijavo projektov je 24. januar 2019.

Več o Bridge 47 si lahko preberete tudi tukaj.

Več informacij spodaj:

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90516

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino