Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Aug. 2020

Razpis mednarodne nagrade za mlade – Sklad princese iz Girone

Sklad Princese iz Girone (Fundacion Princesa de Girona-FPdGi) razpisuje mednarodno nagrado za mlade med 16. in 35. letom. 

Namen nagrade je prepoznati osebno in poklicno pot mladih, ki so se kjer koli na svetu izkazali s svojim delom, zaslugami in zglednostjo pri razvoju projektov, ki na kreativni način uvajajo pozitivne spremembe v družbi in katerih zgled omogoča, da so navdih in vzor drugim mladim. Verjamemo, da v opisu zagotovo prepoznate tudi kakšnega mladega obiskovalca vaših mladinskih centrov.

Gre za nagrado, ki še posebej prepoznava doprinos mladih v svetovnem merilu, pri čemer je zaželeno, da je gre za vpliv in/ali rezultate, ki so priznani na mednarodni ravni:

  • Iščejo kandidata/-ko, ki je pokazal/-a izredne sposobnosti vodenja in vpliva.
  • Kandidat/-ka naj bo navdih drugim mladim zaradi svojih vrednot in ustvarjalnosti.
  • Kandidat/-ka mora izstopati po svojih sposobnostih in dosežkih in stremeti k odličnosti in razvoju projektov.

Rok za predstavitev kandidatur se izteče 30. novembra 2020, prijavna dokumentacija pa je na voljo na spletni strani fundacije.

Več informacij o razpisu je na voljo v besedilu razpisa ali na tej povezavi.

Vir: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33177

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino