Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Jan. 2019

Razpis Mladi upi 2018 je objavljen!

Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti in Zavarovalnica Triglav, d. d. objavljata razpis Mladi upi 2018.

Dobrodelni projekt "Mladi upi" je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta. Skozi projekt nagrajujejo mlade, ki so predani svojemu delu in jim želijo ponuditi oprijemljivo podporo ter pomoč pri razvoju znanja, ambicij in talenta. 

Z aktualnim razpisom k sodelovanju vabijo mlade, talentirane športnike, kreativne umetnike, nadarjene in pronicljive znanstvenike ter mlade slovenske para-športnike.

Ste vedeli, da so bili v preteklih letih med Mladimi upi tudi Janja Garnbret, Timi Zajc, Tim Gajser, Aleksej Jurca?

In kako veš, da je ta razpis namenjen tudi Tebi? Preveri TUKAJ!

Več o razpisu tukaj.

Prohiti, prijave so odprte do 18. januarja 2019!

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

31422

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino