Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Apr. 2019

Razpis Mladi za mlade - zaposlovanje mladih z izobrazbo športne smeri

Objavljen je peti razpisni rok za prijavo na Javni razpis za izbor izvajalcev projektov “Mladi za mlade 2017-2021”, ki je namenjen zaposlovanju mladih do vključno 29 let z izobrazbo športne smeri (magistri športne vzgoje, magistri kineziologije) in mladinskim centrom.

Namen javnega razpisa je zagotavljanje spodbud za zaposlovanje mladih brezposelnih oseb, predvsem iskalcev prve zaposlitve in brezposelnih mladih – diplomantov športne smeri, prijavljenih v evidenci brezposelnih oseb vsaj en mesec.

Prijavijo se lahko izobraževalne organizacije, ki že imajo izbrane kandidate. Zaposlitev, ki je krita v celoti, mladim omogoča pridobivanje praktičnih izkušenj in izboljšuje njihove zaposlitvene kompetence (nekaterim tudi opravljanje strokovnega izpita) in s tem boljše možnosti za nadaljnjo zaposlitev. V okviru zaposlitve mladi opravljajo 40% neposrednega pedagoškega dela pod vodstvom mentorja in 60% neposrednega pedagoškega dela samostojno. Poleg cilja pridobivanja delovnih izkušenj, razpis zasleduje tudi cilj razvoja gibalnih sposobnosti mladostnikov.

Kdo se lahko prijavi na razpis in vse ostale informacije povezane z razpisom najdete tukaj.

Rok za prijavo je 8. maj 2019 do 12.00 ure.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na go. Marjano Špilek, tel.: 051/339 497 ali 01/43 42 397, oziroma vprašanja naslovite na elektronski naslov: mzm@sport.si.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60541

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino