Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Feb. 2021

Razpis: nagrada MSS za diplomsko in magistrsko nalogo

Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje Nagrado MSS za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2020. Prijavite se lahko vsi mladi, ki ste v letu 2020 diplomirali ali magistrirali ter ste v svojem zaključnem delu obravnavali tematiko povezano z mladimi.

V obeh kategorijah bodo podelili finančno nagrado.

Prijavite se preko spletne prijavnice, ki je dostopna TUKAJ, najkasneje do petka, 5. marca 2021. Prijavi je obvezno priložiti izjavo, ki jo najdete na koncu razpisa in jo podpisano ter skenirano naložite v spletno prijavnico. 

Več informacij ter celotno besedilo razpisa najdete tukaj.

Vir: Mladinski svet Slovenije 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

38097

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino